Voorgerechten

Bawykov zalm met asperge en tuinkruiden €15,00
Salade kwartel, Parmaham en ganzenlever €16,00

Tussengerechten

Kalfswang met knolselderij en paddenstoelen €14,50
Coquilles met risotto en beurre blanc saus €16,00

Hoofdgerechten

Bavette gegrild met vadouvan saus €24,50
Tarbot (gebakken of gegrild) antiboise €26,50

Nagerechten

Dessert van de dag €9,50
Moulleux met vanille-ijs €11,50
Kaas met garnituur €12,50

Specials

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €18,50
3-luik van ganzenlever €18,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,50
Steak tartaar met truffelmayonaise €14,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €14,50
Aspergesoep Royaal (ham, ei, aardappel) €14,50

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
3-gangen (V-H-N) €40,00
3-gangen (V-T-H) €42,00
4-gangen €45,00
5-gangen €55,00
6-gangen €65,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.