Voorgerechten

Geroosterde tonijn met soja en wasabi €17,00
Gerookte eendenborst met rodekool en frambozen aceto balsamico €17,00

Tussengerechten

Gebakken coquilles met schaaldierensaus €19,00
Sukade met eigen jus en zuurkool €18,00

Hoofdgerechten

Tarbot (bakken of grillen) met beurre blanc saus €29,00
Hertenrugfilet met rode portsaus €29,00

Nagerechten

Dessert van de dag €11,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (caramel/Tonka boon panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ €17,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €17,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €17,00
Ibérico ham met amandelen €17,00
Terrine van ganzenlever met brioche €23,00
3-luik van ganzenlever €25,00
Gebakken ganzenlever met appel €25,00
Krokant gebakken zwezerik €23,00

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om.
4-gangen €52,50
5-gangen €62,50
6-gangen €72,50

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.