Voorgerechten
Geroosterde tonijn met soja en wasabi | €17,00 |
Gerookte eendenborst met rodekool en frambozen aceto balsamico | €17,00 |
Tussengerechten
Gebakken coquilles met schaaldierensaus | €19,00 |
Sukade met eigen jus en zuurkool | €18,00 |
Hoofdgerechten
Tarbot (bakken of grillen) met beurre blanc saus | €29,00 |
Hertenrugfilet met rode portsaus | €29,00 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €11,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (caramel/Tonka boon panna cotta) | €12,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ | €17,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €17,00 |
Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
3-luik van ganzenlever | €25,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €23,00 |
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €52,50 |
5-gangen | €62,50 |
6-gangen | €72,50 |