Voorgerechten
Tartaar van King crab met Granny Smith | €18,00 |
Tompouce gevuld met kalfsmuis, sjalot en aceto | €17,00 |
Tussengerechten
Gebakken coquilles met venkel en vanille | €19,00 |
Risotto carbonara, spek en Parmezaanse kaas | €17,00 |
Hoofdgerechten
Griet (bakken of grillen) met Noilly Prat saus | €29,00 |
Tournedos met Madeira saus | €29,00 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €12,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (vanille) | €13,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ | €17,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €17,00 |
Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
3-luik van ganzenlever | €25,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €23,00 |
Wij werken uitsluitend met Foie Royale, een ethisch geproduceerd alternatief voor foie gras met dezelfde smaak en textuur, maar zonder dwangvoeding.
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €52,50 |
5-gangen | €62,50 |
6-gangen | €72,50 |