Voorgerechten
Bawykov zalm met asperge en tuinkruiden | €15,00 |
Salade kwartel, Parmaham en ganzenlever | €16,00 |
Tussengerechten
Kalfswang met knolselderij en paddenstoelen | €14,50 |
Coquilles met risotto en beurre blanc saus | €16,00 |
Hoofdgerechten
Bavette gegrild met vadouvan saus | €24,50 |
Tarbot (gebakken of gegrild) antiboise | €26,50 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €9,50 |
Moulleux met vanille-ijs | €11,50 |
Kaas met garnituur | €12,50 |
Specials
Terrine van ganzenlever met suikerbrood | €18,50 |
3-luik van ganzenlever | €18,50 |
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel | €18,50 |
Steak tartaar met truffelmayonaise | €14,50 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €14,50 |
Aspergesoep Royaal (ham, ei, aardappel) | €14,50 |
Menu “Le Barquichon”
Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart. | |
3-gangen (V-H-N) | €40,00 |
3-gangen (V-T-H) | €42,00 |
4-gangen | €45,00 |
5-gangen | €55,00 |
6-gangen | €65,00 |